Nyktert nyår

Samma som förra året då. Då jobbade jag och fixade in tre pers i häktet när de mordhotat mig i över två timmar.
Idag ska jag köra runt på folk och prata lite med T. Hoppas jag.

Smärta, lycka och kokain

Juldagen var toppen med utgång och mycket trevligt folk. Hängde med Julia och hennes kompisar, och kvällen kunde inte ha blivit mer lyckad. Jag kanske skulle ha varit mindre full men då hade jag nog aldrig vågat det jag gjorde. Och förresten, jag är glad för det också, för det var väldigt underbart.

Allting började på självaste julafton, när han klev in, den grymt snygga MQ-modellen Tony, och även Rebeckas halvbror. Till en början var han otillgänglig, men desto längre tiden gick, desto mer min blev han. När vi spelade spel var våra fötter som en ihopringlad orm, och jag överdriver inte om jag säger att jag var dyblöt.

Några timmar senare åker han hem, jag tigger till mig hans mobilnummer genom hans söta lillasyster Julia, och sen började det. Vi låg på ungefär samma nivå vad gällande flörtande, och det kändes riktigt bra. Jag bestämmer mig för att stanna i Ludvika istället för att åka till Örebro och göra ingenting. Juldagskvällen kommer och jag och Tony bestämmer oss för att spendera natten tillsammans, men platsen var fortfarande ett problem. Närmare två-tre på natten när krogen stängt tar vi in på hotell, en svit om jag inte minns helt fel. Jag är i himmelriket, har världens bästa sex och sover slut på natten på Tonys bröst, (låg jag inte där, utan vände på mig, följde han efter med sin underbara famn...)

Nu i efterhand är jag lycklig, men inte så förälskad som jag varit förut, men jag vet ändå att jag är det, förälskad. Hans ödmjukhet, hans personlighet, allt som han är, föll mig i smaken. Jag har även ont på diverse ställen, blåmärken överallt och innan duschen igår kväll hade jag även sperma i i stort sett hela håret. Idag när jag plockade upp mitt halsband ur väskan fann jag även att det var kletigt efter diverse kroppsvätskor.

När jag vaknade upp på hotellrummet dagen efter kände jag något lustigt mot mitt nakna ben, en tom lite påse... Med lite tillstymmelse till vitt pulver i. Jag undrar vad jag har gjort. Men Tony kommer alltid vara mig nära.

Julafton och tåflört

Det här var den absolut bästa julaftonen på länge, som jag kan minnas. Mycket folk, mycket god mat, lugn och avslappnad stämning och mycket bra julklappar!

Vi spelade spel, lekte lekar och åt god mat. Snapsade, drack starkglögg och humöret var på topp. Jag fick mig ena sjujävla härliga ögonkontakter under kvällens gång, vilka gör att jag stannar i dalarna till den 30e december... Jag njuter av livet för tillfället, o som han sa, "dealar du korten rätt kanske du vinner..."


Dalarna

Nu är man här! Brorsan och Astrid skurar golvet och jag gosar med Signe. Den här julen kommer bli lugn och skön och jätterolig! Rebecka är på bra humör och vi har mycket att prata om. Känns riktigt bra!

Gårdagen innehöll party på Klaras med Elin, Emelie, Jullan och sen alla andra gäster. VIP var vi också, tack vare mig! Träffade J efter att krogen stängt och sen gick jag hem och fick meddelande på vägen att det låg en vilt främmande karl i min säng, jaha tänkte jag. Ingen aning om vad människan heter än... Elin hade iallafall raggat upp honom när han ville låna en tändare.

Försöker ladda ner Den nya människan så vi kan kika på den sen men inget torrentprogram verkar fungera. Får se om jag får igång utorrent nu... hoppas! Hoppsan, nu fungerade det.

Blev glad för mitt "god jul"-sms igår även fast det inte är jul än. Hihihi :)

Morgonstund har ...

Te i mun. Te är gott. Jag är vaken lite extra tidigt, mina jobbstrumpor luktar så mycket fotsvett att jag nästan känner en doft att sötsur sås från kinarestaurang från de. Mindre smarrigt.

Och sen frågar jag mig själv, vad i helvete gör Bert Karlsson i ett program som Morgonrock med Ina och Ian? Han är väl inte rockig på ett enda ställe?



Spenderade kvällen i soffan tillsammans med K på msn. Trevligt trevligt. Imorgon blir det till att hämta Elin i Lindesberg vid 21-tiden, o sen ska hon till sin lilla flamma C. Gos för Elin!

I'm your hate
I'm your hate when you want love

Igår hörde jag inte av mig till J en enda gång. Jag är så jävla besviken på honom och hans skitsnack. Som han säger, lita inte på någon på det där jobbet, och nej det gör jag inte heller, inte ens på honom. Den enda jag tror jag kan lita på, utöver Elin, är Eva. Och förresten, han hörde inte av sig han heller. Och jag vill ju faktiskt inte ett skit med den personen så vad fan gnäller jag över? Jag vet vad jag vill ha och jag tänker strida för det också.


Kramkalas

Ska försöka sova nu.

Tack för ikväll!

God morgon Lucia

Jag är vaken redan nu, 08:20, det är kors i taket! Brukar kunna sova bort hela dagarna annars, men nu kanske jag kan lyckas vända rätt dygnet innan jag ska upp 04 inatt, puh!

Körde till Arlanda igår kväll och hämtade Johanna och Daniel, efter att nästan ha försovit oss alldeles för mycket. Kvart i åtta igår kväll ringde mamma och väckte oss, jäkla tur det. Det var bara att slänga sig i bilen, åka och pumpa däcket (som har en dålig ventil.. suck för mina däck!) och sen dra iväg mot Stockholm. Det var lite kallare igår när vi åkte än när vi körde de förra veckan, för då pendlade det mellan -1 och +1 och gjorde det samtidigt snorhalt, så då var det till att ligga i 90km/h hela vägen, vilket tog ganska lång tid. Men nu fick jag köra i 110 hela vägen, tjiho!

När vi kom hem till Örebro inatt höll jag dock på att frontalkrocka med en taxi, mindre bra kanske .Och jag lovar, det var helt och hållet mitt fel och det var verkligen jättenära. Usch så läskigt.

Idag blir det nog att byta bil med Mattias så jag för köra chippad V70 till dalarna för att kolla på Astrids lucia, för jag litar inte riktigt på mitt däck. Bättre att Mattias som inte ska åka så mycket har den istället för att jag blir stående på skogen på vägen upp, som sist. Nej det vill jag helst slippa. Och åka Volvon tackar jag ju inte nej till!

Nej nu ska jag nog ta och städa och diska lite, eftersom att jag ändå är vaken så här tidigt. Ska jobba förmiddag hela helgen så jag känner inte att jag har tid till städa annars. Och på söndag kväll är det personalfest på Cherry, hej hopp dunderfylla! Minttu, tequila och 50-60%-ig vodka från Gran Canaria. Goddag yxskaft!

Det är faktiskt lite tomt när du är så där långt bort! Längtar lite...

Björnen sover...

Men suck, jag sover för mycket. På tok för mycket. Somnade vid åtta imorse och gick upp 20:50 ikväll. Men vi har ju faktiskt jobbat i tre dygn så vi har väl en anledning, men ändå, nästan 13 timmar... Too much!

På tal om jobbet... börjar dra ihop sig till den dagen då vi får reda på om vi får stanna kvar på Nonelmonteringen. Hoppas hoppas hoppas, på att vi har fått bra kommentarer och omdöme från samordnarna så att chefen har fått höra det bästa. Men som sagt, Dorota, Sola och Marie har ju sagt bra saker om oss hittils så det ska väl inte vara något problem, och så har vi ju Jens... Men men, hoppas iallafall! Familjen Nonel ska inte splittras i första taget.

M, jag saknar dig och det vi aldrig haft.

. . . .

OKEJ! FLICKVÄN?!?!? Baaah... där raserade allt.

E A

I don't believe that anybody
Feels the way I do
About you now

Hoppa PVC

Haha, jag har förresten snott med mig ett hopprep från jobbet, eller, en 2 meter lång pvc-slang som vi skickar med 750meters DYNOLINE, så nu har jag börjat hoppa hopprep o det är riktigt trevligt! Bra träning om inte annat, superflås efter bara 100 hopp.. Katastrof! men ska försöka köra minst 500 hopp per dag, kan ju ge nåt litet resultat iaf...

Förvånad?

Är jag ens förvånad över hur M betedde sig igår? Nej, faktiskt inte ett dugg. Jag ska inte vara självgod, men han vet inte vad han missar. Han tror bara att jag är dum i huvudet som inte skulle förstå eller acceptera hans liv, men tji fick han. Hejdå säger jag bara, nu går jag inte på dig en gång till.

Men det finns ju vissa andra som bara springer ut och in i mitt hjärta hela tiden, utan att egentligen varit dumma... Mums för handboll.

Long time no see

Mycket har hänt och mycket borde berättas. Men jag vet inte om jag minns allt eller kommer berätta det på ett korrekt sätt.

Ikväll ska jag iväg och jobba i Karlskoga, WFC-galan och mitt sista pass det här året på Cherry Casino. Det känns skönt, att veta att man inte har ett kontrakt på 5-6 pass i månaden som förföljer en vid sidan av sitt heltidsjobb. Jag trivs skitbra på det där jobbet, verkligen, men när jag för det mesta bara är förbannade på alla som spelar även fast jag vinner, kanske det är bäst att jag taggar ner mig lite och jobbar mindre. På fronten ang M så hoppas jag ingenting inför kvällen, då blir jag bara besviken. Han är så jävla speciell att man inte ens borde tänka på honom, men det är precis vad jag gör, hela tiden. Inte ens när jag sover kan jag låta bli, fan också...

Har varit hos Jens ett par gånger och hälsat på, det är trevligt men det är så himla mycket som håller oss isär, varför vet jag inte. På tisdag blir det eventuell middag hemma hos hans föräldrar och jag kommer att få träffa "min" lille Lucas.

"Varför är inte du hans mamma? Skulle vara mindre problemfyllt då!"



Igår var jag och Mattias i Vingåker och hälsade på. Handlade upp 1500:- på julklappar och ett par skor till mig på Factory Outlet. Nu är nästan alla julklapparna klara, det känns riktigt bra! Bara ett kakfat till Beca (för 700:-!!!) och sen är jag klar, finemang! Vi var även in på RealCar, och herregud, jag dreglade så mycket att när vi gick ut var jag helt torr i munnen, fy fan rent ut sagt vad snygga grejer dem har där inne.

Jag brukar inte vara den som gillar Volvo, särskilt inte XC90, men kolla in den här pärlan:

Citerar Elin och säger; SNIGELSPÅR!

Efter gårdagen kommer Basshunters - Now you're gone, ligga mig extra varmt om hjärtat. Våran låt, snyggast i stan!

RSS 2.0