Gigant-Stefan



Om man ändå hade lite muskler... Stefan, dela med dig?

Förresten, han vill ligga med mig! Haha...

I just died...

Jaha, då var man nästan mitt uppe i en vårdnadstvist då. Hallå, jag är bara 19 år, vad gör jag i en vårdnadstvist?! Och hur fasiken ska det gå om jag nu ska bli L's "låtsasmamma", om J får ensam vårdnad om den lilla bebisen? Nej, usch nej, jag vågar inte ens spekulera. Visst, jag älskar barn, men just nu när jag är så nära att få ett "eget" så blir jag rädd. Hur ska jag kunna? Nej nej nej... Räcker med en sak i taget. Utforska och vara nyfiken!

Träffade J igår vid skiftbytet. Människan lyste som en sol och tackade för natten. Folk tittade mycket på oss och tror antagligen att vi har något ihop, men ännu är det inte så, men dem får väl tro. Om ingen vågar fråga oss hur det egentligen ligger till så är det inte vårat fel att rykten sprids.

Höll på att dö igår på jobbet. Eller, nästan. En STOR oljefläck på golvet och svisch, så satt jag nästan på rumpan. In på verkstaden (klockan är 05:40) och skriker på maskinställarna att dem kan ju inte hälla olja på golvet! Efter lite gapande fick jag dock de alla tre att ligga på golvet o skura olja, haha, jag är rolig jag! Lyckas med det mesta.


Telefonsex

Strunta i rubriken, det var bara nåt som hände. Ojsan hoppsan. Skrek jag? Nej det tycker jag väl inte. Fast rubriken stämmer inte riktigt, det var sex på ena sidan telefonen bara. Kan det här räknas som en tele-trekant? Jadu jag vet inte. O så en så pass viktig person i andra änden luren... Fan Elin, det här blir jobbigt!

Jag är helt fast i den där människan, totalt jävla nerkärad och det är så jävla jobbigt att jag inte kan släppa honom. Min totala drömkille och jag vet vad som behövs för att få honom, men jag vågar inte. Jag vågar inte för att jag kommer bara bli besviken och krossa mig själv ännu en gång. Det finns ingen annan i mina tankar, och kommer det någon annan och visar intresse kan jag inte låta bli av jämföra honom med Han, ja, med stor H. Han är en sådan.

Förlåt Jens.


Suck och stön med chefen?

Är det verkligen som jävla bra? Som han sa själv igår, han är lite förmer än oss alla andra och nästan lite chef över oss. Å sen är han ju 12 år äldre än mig också, så det här kanske inte är så smart. Jobbigt nog framkallar det ett pirr som jag saknat, och som gör att jag mår mycket bättre än jag gjort på väääldigt länge. Äsch, kanske ska vara naiv ett tag till...

"Du är så jävla hal! Svårflirtad och svårförförd! Mums!"

"Vill förföra dig för att du är läcker. Vill inte för att du är för fin och go o för att jag tycker för MYCKET om dig!"

Tröött!

Inte sovit mycket de senaste dagarna. Jens har mest pratat på i telefonen och inatt tror jag nog att jag sov till största delen av samtalet. Hehe...

Nothing I've ever known

Godmorgon i stugan! Här sitter jag och äter frukost och pratar med Pillerill på MSN. Skön morgon, jag mår finfint och har hunnit med att duscha och göra mig en riktig frukost. Så skönt nu när kylskåpet äntligen fungerar att jag kan ha grejer i det. Johanna skjutsade mig till Willys igår kväll så jag fick storhandla nya råvaror, och tjoflöjt, 500:- fattigare så var kylen full i smaskiga saker.

Jens ringde igår kväll innan jag skulle sova och vi pratade i telefonen i säkert 1,5 timme. Det var faktiskt ett riktigt trevligt samtal och jag känner att vi kommer väldigt bra överrens. Dock verkar jag ha varit både blind, döv och allmänt väck vad gällande hans vibbar han gett mig senaste veckorna. Har verkligen inte märkt någonting, men alla andra på jobbet har tydligen gjort det. Haha, undrar vart jag hållt hus!

Jag bara älskar mitt jobb! Kollegorna förstår mig inte, haha, de flesta avskyr det! Men det är verkligen underbart att gå dit varje dag. Antagligen tack vare att alla man jobbar med är så jäkla bäst. Som jag och Elin säger, det är våran familj!

Emelie ligger och sover i min säng! Hon kom hit vid halv tre när hon slutat jobba och kröp ner bredvid mig. Mysmysmys, men jag höll på att snacka hål i huvudet på henne, stackarn. Och jag som somnat så skönt, 02:04 (två timmar innan väckarklockan!) ringde den där sabla jävla Stenlund, första gången på hur längesedan som helst och han lyckas alltid pricka in dem nätter när jag ska upp och jobba förmiddag dagen efter. HUR LYCKAS HAN?! Aja, jag klickade bort honom iaf och somnade om!

Nu ska frukosten käkas upp och sen är det dags för woork!

Baby, can I hold you tonight?

Nu ikväll är verkligen en sån där kväll där jag hade gjort allt för att legat i ett badkar med tända ljus, skum och druckit vin. Sedan myst ner i sig i en soffa, under en filt, naken, med levande ljus, och sett på en romantisk film. Och det jobbiga är att jag vet precis vem jag längtar efter att göra detta med. Eller, vilka. Dock inte samtidigt, utan de är alla kandidater. Det är jobbigt, men två utav dess har jag bara känslor för just därför att jag varit så jävla naiv. Och den sista, den tredje, där är det bara bra. Lite småspännande, lite trevligt att bli uppvaktad och inte bara försöka uppvakta sådana som inte uppskattar det. Och idag pirrade det konstigt i magen på jobbet, och på grund av honom så ska det verkligen inte pirra. Inte än och inte på det sättet.

Låg och vilade mig för ungefär en timma sedan, då någon verkligen hetsplingar på dörren och jag öppnar yrvaket och där står en Electrolux-gubbe och kommer in och lagar mitt kylskåp. Glad blev jag iallafall! Så jag ska åka iväg till WIllys vid åtta-tiden och storhandla upp kylskåpet så jag har nåt att äta framöver. Inte ens mjölk, smör eller ost har jag hemma nu, det är dåligt det!

Tack för att du förgyllde min dag så pass mycket som du gjorde och tack för att du är så förstående!


Hej hej jobb!

Nu sätter det igång igen, tre förmiddag, två eftermiddag och två nätter. Som vanligt har jag knappt kunna sova något inatt, men mellan 21-00:30 sov jag iaf, och sen typ 40 minuter efter 03:00. Men men, som det brukar vara och jag brukar oftast inte ha något problem att orka jobba. Det känns som att jag varit ledig en hel evighet, kanske för att jag hunnit med så, eh, mycket under den här ledigheten. Hälsat på brorsan och lekt med barnen och sen ringt till fastighetsskötaren, WOW, rikgit kompetent och aktivt gjort av mig. Hehe...

Var hos Emelie i Askersund i onsdags också, det var trevligt. Hon förvandlade mig till ett tjackluder och tjiho, snygg blev jag! Hennes rum där hemma är förresten så jävla snyggt, rött och svart och skitheta målningar, woho, hon kan hon den där mymlan!

Hälsa på tjackhoran!  Tönt tönt tönt!
Jobbredo!                        Min lilla tjej efter operationen

Hemma igen

Vara i Smedjebacken är nog det bästa som finns. Längtar så till jul när jag får vara där i över en vecka! Lilla Signe mår finfint efter operationen och Astrid pratar på som tusan om allt och ingenting.

Tänkte slänga upp lite bilder från när jag städat... Hehe.


My arms keep missing you

Just nu mår jag bara helvete och allt är bara rakt åt helvete också för den delen. Jag känner mig splittrad åt alla jävla håll, men mår mest dåligt för att jag själv är så satans jävla naiv. Hur kunde jag ens tro att han kunde ändra på sig, eller åtminstone bli snäll? Vi är väl för olika helt enkelt och då klaffade det inte. Men något litet inom mig kommer nog alltid hoppas på det.

Fan vad skumt det känns att bli uppvaktad från någon man inte alls trodde skulle ha känslor för en. Det känns helskumt, men ändå, liksom, lite bra.

I'm your hate when you want love

Jag storstädar! Återkommer kanske senare med lite bilder på mitt nystädade hem, haha...

En ny dammsugare skulle ju vara en idé. Fan, jag köper en. 1300 kronor hejdå!

RSS 2.0