Ture...

Att en namnsdag kunde hugga till så hårt.

Du fattas mig Pappa, varenda eviga dag och varenda minut.

Att varje dag komma på sig själv att inte kunna ringa hem till Smedjebacken och fråga om råd.
Att varje dag minnas när vi hade beredskap på landstinget, då jag som liten tjej mekade med allt möjligt
och blev den jag är idag. Allt har jag att tacka dig för.
Jag kommer alltid sakna dig, och allt du tillförde i mitt liv.

Tårarna faller.

Jag älskar dig, för alltid.





Välkommen in i mitt sovrum.. mitt enda rum :P





Här bor jag :) Nystädat o fint, bara köket kvar o fixa till nu :) Och så måste garderoben rensas ut... Helgprojekt!

Ihåligt barn, med osynliga sår, ett sånt barn... var jag.

"Lilla du
Jag minns dig
I skolan
Första gången det blev mörkt

...

Ni krympte mig, men jag växte"


Så, vem är du?


IP address [?]:     85.224.64.18 Copy [Whois]
IP address country:    ip address flag Sweden
IP address state:    Orebro Lan
IP address city:    Karlskoga
IP address latitude:    59.333302
IP address longitude:    14.516700
ISP of this IP [?]:    Bredbandsbolaget AB
Organization:    Bredbandsbolaget AB
Host of this IP: [?]:    c-1240e055.632-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se [Whois]

Jag kommer leta reda på dig, var så säker. Och du, då kommer inte ens Photoshop kunna göra dig snygg längre.

Katja, jag älskar dig! Du förgyller min dag!

Och där var jag ärlig, kommentaren i förra inlägget gav mig en riktig kick, jag blev glad, för avundsjuka ger mig bästa skadeglädjen ever! Tack för att du skrev den, "Katja"!

Den här våren är så underbar, sen det fina vädret har kommit så har allting bara gått framåt. Homan har varit hemma hela veckan och vi har gjort massa mysiga o trevliga saker på kvällarna, druckit öl med hans kompisar och hängt på stan. Skönare människa får man faktiskt ta och leta efter, och jag har mått jättebra! Samma känsla smyger sig på som man hade på typ högstadiet när man hängde ute hela nätterna och drack 2,25or och bara lite busig. Älskar mina vänner, dem är det bästa som finns!

Igår var det party på hög nivå, vi började förfesten hemma hos Kula ( ? ) på Hertig Kalle och det var rolig. Carrå och jag har gjort de mest skumma grejerna, och hon har rivmärken på ryggen så det heter duga. Jag och mina nya naglar är inget att leka med har jag kommit på... Stackars alla som råkar ut för dem. Aja, vi var iaf där med Homan o hans kompisar, o vid elva-tiden drar vi iväg till Klaras. Skiljs utanför Pitchers för vi ska iväg till Stortorget o hälsa på Elin och Viktoria. Citerar innan vi gick dig "Fan ta dig om vi inte ses inne på Klaras" å så en smäll på röven, haha. Sen kom vi till Klaras, trängde oss före hela V.I.P-kön, vadå vara speciell liksom... Carrå är dock för full för att komma in och hon o Anna går till BackStage istället o jag hänger på Homan o CO. in. Den första jag krockar med är snutjäveln Olle. Fan :P Men det var kul ändå. I morse åkte Homan hem till Bryssel igen. Jättetråkigt. "You are my closure" som han så fint sa, höhöhöh... men jag åker nog dit snart, är ju inte alls dyrt.

Nu ska jag fixa till mig o promenera hem till Jocke o mysa! Over and out.

Ego. Once again.



Time will show and time will tell
What you need to make it well
Time will show that I know
If I let you go


Bilddagbok




Reaktion

Men hoppsan, inte ta ansvar för något som hänt, men ta åt sig det kan man?

Bebisar överallt!

Oj vilket babyboom det har varit här i knutarna den här veckan. I måndags blev Elin faster till en liten pojke och tiiidigt igår morse fick Eva & Peter sin lilla prins (på samma dag som storasystern, hehe, bra timing ;) Så mysigt med bebisar överallt. Jag ska åka till bror min imorgon och träffa de små liven som bor där hemma. Kom på häromdagen att Signe snart fyller 1 år, hjälp vad tiden går fort och hjälp vad stor hon är, jag blir lite rädd för vart mitt eget liv kommer springa iväg med mig...

Gör sista dagen på jobbet idag, sen är jag ledig till måndag morgon. Så imorgon åker jag och Anna till Smedjebacken och har tänkt att festa lite i Ludvika, och så ska jag få på en japsdämpare och sommardäck på min lilla pärla, ååh, så roligt. Jag har verkligen världens bästa storebror som hjälper mig med allt sånt där. Fast, han är ju världens bästa även om han inte fixar med min bil, men det blir ett litet plus i kanten!

På tal om jobbet, så slog jag våra beräknade produktionssiffror på två maskiner igår... Stolt är jag. Och då hör till saken att den ena var man tvungen att ladda för hand, det vill säga stoppa i 32 stycken metallgrejer varannan minut. Och samtidigt försöka hålla koll på gummi, pallar, rensa på en annan maskin också. En klapp på axeln var det värt!

Igår funderade jag lite över mitt liv innan jag flyttade hit till Örebro, och blev faktiskt riktigt förbannad. Förbannad på de som var mina enda vänner, men också de som förstörde mitt liv allra mest. Att dem har mobbat mig under större delen av min skolgång, men på ett sätt som de inte såg som mobbing. Bara rent utav jävlighet var vad de sysslade med, stötte bort mig och höll mig utanför gemenskapen. Men sen kände jag lite skadeglädje, och det var så jävla skönt. För jag tog mig ifrån den där jävla hålan, och tog tag i mitt liv. Se på mig nu, jag har haft pojkvänner, jag har flyttat hemifrån för 5 år sedan, står på egna ben och har två stycken jobb och tjänar mina egna pengar. Hur ser deras liv ut? Majoriteten utav de tre bor hemma hos föräldrar och tjänar inte ett öre med egna pengar. Går där, dag ut och dag in och bara ser hur deras liv försvinner. Ta er därifrån, jag ber er. Ni kommer förstöra er själva, det finns ingenting för ungdomar i den där "stan", bara en jävla massa elände. Eller så skiter ni att lyssna på mig, för det har ni ju gjort förut, och så låter ni mig leva på mitt bananskal och känna mig överlägsen er, vilket ni alltid försökt få mig att inte känna. Jag var den som skulle ragga på skolans tönt för ni tyckte att vi passade ihop, det var jag som inte fick följa med er när ni skulle hitta på någonting, det var jag som var den som kunde mer än er allihop och ni betedde er på det här jävla sättet av avundsjuka. FY FAN FÖR ER!

Iiih, sov hos J i natt... Eller, sov och sov. Somnade vid tre och gick upp vid sju. Jag var död... Men jag sov gott här hemma i min säng efter åtta... Nu ska jag fixa fram en matlåda ut frysen och göra mig klar för jobb. So long.



Underbarare vänner än dem jag har här får man fan leta efter! Ni får mig verkligen att ORKA LEVA! All världens solsken till er; Anna, Emelie, Elin & Carrå.

God dag yxskaft

  

Sicken tokig helg det här har varit. Mycket party, liv, rörelse och väldigt lite sömn. Tror att jag lyckats unna mig max 8 timmars sömn på tre dygn, och så har jag jobbat ungefär 13 timmar på dessa dygn. Trött och slut är vad jag är. Men nu ligger jag nerbäddad i sängen, redo för att ge mig in i sömnens dvala och inte vakna förrän ja, just det, vaknar!

I fredags kväll hade jag tydligen glömt mitt visakort + körkortet hemma i en annan väska, men jag lyckades ändå komma in på Pitchers, Njuta och Klaras innan kvällen var slut, och detta utan leg och utan pengar. Jag förstår inte hur jag lyckades... Och tappade in Anna's läppglans i spolningshålet i väggen på Pitchers gjorde jag också. Ajabaja, inte dricka så mycket att man hittar på massa tok.

Vi förfestade lite hos Carrå innan vi drog iväg till Pitchers, dit min man Johan körde oss. Jag skulle slänga mig på Carrås säng en gång under kvällens gång, och på nåt konstigt sätt bränner jag sönder min armbåge på överkastet i sängen. Riktigt konstigt gjort och ont som fan gör det. Handikappad!

Och gud vad mysigt det var att inte sova själv natten till idag, lördag. Hihih... I solskenet. Jupp, mysigt! :D

Ska slå på The Devil Wears Prada o se slutet på den nu, och sen sova som en stock. Gottelligottgott!

Myskväll!

Ikväll ska jag mysa med två av mina absolut favvotjejer; Anna & Carrå :) Vi ska dricka vin och kolla på Talang 2008.

Iih, det här är nog den bästa dagen på väldigt länge. Ååh... det pirrar som fan i magen. Haha... Ååh, haha hihihhihhi... Piiiip!

Men jag är ju lite konstig också ;) Mihihihihi!

Dagens klantigaste...

Okej, utmärkelsen för dagens klantarslet går oavkortat till den ökände Palm, som lyckades sticka kniven i handen. Gratulerar, det är en fin utmärkelse!

Idag har jag och Mymlizzzz varit på skroten o slängt en massa skit och jag har ninjat sönder mitt databord här ute på gatan. Precis när jag står där och kickar allt var jag orkar, så kommer en dagisklass förbi, de lär har trott att jag var knäpp eller nåt... Men fan vad skönt att göra av med lite aggretioner, haha..! Slängde även den där gamla dammsugaren jag haft på vinden och sen Alex's råtta's jävla äckliga bur som stått på vinden i snart ett år. Snällt att lämna sådan skit till mig, suck...! Men nu är det borta... Men fan, nu kom jag på, jag glömde datastolen! Vart är den förresten?! :S Ha, den stod i köket! Bra att jag tappar bort möbler på 47 kvm...!

Nyss hemkommen från tjejkväll på stan är jag också, gjorde lite fynd på glitter i form av hårpryttlar... Och en tröja på herravdelningen på HM, helgosig, röd och orange-randig med hög krage. Me like!

Häromdagen tog jag bort O från MSN och från efterfesten... Och det känns fan asbra. Orka lägga ner energi på honom liksom... Trodde att jag skulle bevaka honom som en hök iallafall, men det går bra utan att jag gör det. Jag är jätteglad att jag tagit det steget. Dock kommer jag väl falla som en fura om han tar mod till sig o hör av sig... fan... Jag måste sluta vara så naiv och godtrogen.

Den här dagen är ju jättebra, jag bara ler och ler och ler hela tiden, jag är GLAD! Rakt igenom... vette sjutton vad det är, men jag tror det är jobbet. Jag trivs som fan där, och liksom värmande blickar och kramar ger mig massa god energi, ååh, hihihi... Jag svävar på moln. Jag älskar vänner!

^^

'

Å liksom, Fredrik Blomster har lagat min dator! Bäst är han, så nu har jag, eh... tre datorer. Två bärbara o en stationär på vinden. Nödvändigt. Hahaha.

Äntligen

Alltså, nu har jag blogglust. Men jag vet inte vad jag ska skriva? Jo, kan ju börja med att jag gått i celibat. En gång för alla. Och nu kommer det inte stå en massa skit om en massa karlar på den här jävla bloggen längre, bara om Micke kanske, för han är liksom den bästa just nu :D

Men va fan, fick ett mail om att mitt paket kommit till Direkten, så jag går dit o ska hämta ut det. Då har jag skrivit av fel nr i mailet så han frågar vart paketet kom ifrån,. haha, säkert att jag berättar att jag köpt en dildo, mouhaha... Får hämta det imorgon när avin kommit. Hihihihih...

Jag försov mig idag. Fem timmar. Grattis Ika. Så jag fick jobba mellan 11-19:00 istället. Men det gick det med. Andra skiftet var så trevliga så :)

Å ny dator har jag också, en ny DELL... asfin o funkar asbra :D



Jobbade i lördags, o jag hade jätteroligt o så fick jag en autograf ;) Hehe. Den gör mig jätteglad hela tiden.

Förresten, Jason Mraz förföljer mig. Jävla Rix TOPP 6 klockan 6

RSS 2.0