Konstig i konsistensen?

I'm numb, but I can still feel you
Sometimes I'm blind, but I see you
You're here, but so far away
The times when you wanna.. I'm missing
 
You make me feel like
I'm spinning
Sometimes you get what you gave
I'm on a course of collision
I'm not about to give in
Can't explain my position
Or the condition I'm in




tvåtusenmeter

2 KILOMETER! 2 KILOMTER! 2 KILOMETER!

Jag förstår det inte själv ens en gång, vad har hänt med mig? För ett par veckor sedan när jag och Emelie var ute och sprang, klarade jag MAX 300 meter på raken, innan jag fick svårt att andas och jag hade håll på alla ställen där det gick att få håll. Men igår, när jag och Carrå var ute och sprang, klarade jag av att springa 1,4 km av 3, och jag promenerade resten i rask takt. Idag tog jag ett steg till, och promenerade bara 1 km och sprang 2 km. Det är fan inte ens sant, för det finns inte på världskartan att jag någonsin skulle klara det, för min kondition har varit något att verkligen skämmas över. Men nu går det, det fungerar, mina ben kan bära mig i snabbare takt än snigelfart. Jag är så jävla stolt över mig själv och nu ska det peppas! Några kilon ska bort iaf, och jag ska få snygg kropp till Cypern i oktober!



Åh just det, det var svinkoppor jag hade i ansiktet... Fick medicin för en vecka sedan och kopporna är borta, men jag har fortfarande röda fläckar i ansiktet där kopporna satt. Men de börjar sakta men säkert att blekna... Första gången sedan krypstadiet som jag har fått penicillin, haha... Men det läkte såren, och det tackar jag för! Nu har jag istället börjat få några konstiga prickar på kroppen, på benen mest... Dem syns knappt men kliar som fan, kanske börjar utveckla nån allergi mot katten? Aja, återstår o se!



Igår var det lönedag, och jag trodde att jag max skulle få 1700:- från Cherry att leva på den här månaden, men tji fick jag. Nån rörlig semesterersättningsgrej för det gångna året på Orica, som landade på 820:- och sen fick jag garantilön för två dagar på Uniflex också, vilket blev 5300:-. Tack som fan sa jag, för det behövdes verkligen den här månaden. Sen nästa månad börjar lönerna runt 20 000 ramla in igen :) Men pengarna var som sagt välkomna, så idag köpte jag mig ett par nya skor och nya löparbyxor, och fy fan vad nice man kände sig i spåret med svarta o rosa snyggingar på dem tjocka benen, hehe...

Nä, nu ska jag sova. Gör en förmiddag till imorgon och sen bär det av till Kopparberg till min älskade Anna. Sen två em och två nätter, sen får jag förhoppningsvis gosa med S innan han drar till Toulouse. Buhu... Sakna kramar.


Schwein-ko...kopf?



Midsommar ägde :D

(F)

Att få ligga i din famn, är som solljus i tusen år.

Tyrolerhatt

Goddagens, var ett tag sen... Men tiden har inte räckt till! Jävligaste dagen på länge, hela mitt hjärta är med Emelie.



Nu ska jag hoppa hopprep, måste bli lite smalare... Röra lite på fläsket!



SOVA! Anna och jag åker till Norrköping imorgon bitti, fint för oss!

Kanske...

Kanske en av världens bästa låtar just nu.


Blääää.



Äckliga jävla sår. Jag blir knäpp. Att se ut så här tar knäcken på mig, och att inte få närhet av S gör mig ännu mer galen. Fan, idag ska jag till en läkare... Bums.

Sisådär ja

Äntligen hittar vi på nåt, me and the Orrac.
Hejja hejja karatefylla eller kanske inte. Jag vill ju inte härmas ;)


Ta hit hinken, tack

Blev inte mycket till o kramas inatt, mer bära hem, serva med vatten och sen bädda ner i soffan. Någon hade visst druckit lite för mycket tror jag, hehe... Lite kräktornado och lite vatten senare så sov han gott med huvudet i hinken och jag gick hem igen. Lusten att sova själv i sängen utan täcke infann sig inte direkt.

Nä, frågan är ju om man ska sova lite till eller om man ska gå upp o städa?

Puh

Har rensat papper idag. Puh. Jobbigt men nu jävlar har jag ordning. Nu ska jag städa o byta sängkläder. Med lite cider. Och inatt ska jag nog kramas, hoppas jag på.

Tycka om.

Vila i frid, båten!

Och där gick den historian i graven. Brorsan högg sönder skrovet, för det var helt murket. Känns fan illa. Aja.. Sånt som händer. Får hoppas det går att laga, annars har vi ju en 85hk Mercury att roa oss med. Och två plastpaddlar. Hell yeah. Doh.


Changes

Nu håller jag tummarna för att uppdraget håller i sig till december så att jag är fast sen. Då blir det att köpa ny bil, och en sådan pärla jag har hittat! Seat Leon Cupra R :) Love it!

Earthman



Nu ska jag iväg o äta jordgubbar med mongo. Hhöhöhö

Mip

Jag är en glad tjej. Hoppas det är okej?



Är barnvakt hos brorsan. Är jättetrött, sov hos Sebbe inatt och sov säkert inte mer än två timmar. Och har nu varit vaken sen halv fem. Blir o käka nåt nu o sen försöka sova. Kanske bada badkar eller se på film emellan också.


I drove all night

Till att börja med, fram tills i lördags morse hade min bil rullat 83 mil denna veckan. Under lördagen åkte jag fram och tillbaka till Nyköping = 25 mil. Efter att Johan jobbat klart på Statt vid 03:00 natten till söndag så åker vi till Tyskland. Natten till lördag sov jag bara 6 timmar + 2 på eftermiddagen. När vi åker till Tyskland sover jag totalt 1,5 timme. Strax innan Malmö på nedvägen byter vi chaufför och jag kör till färjan en bit in i Danmark. Blir ingen mer sömn, och i Köpenhamn, söndag kväll kl. 18:00 byter vi chaufför igen och jag har nu kört hela vägen till Örebro därifrån. På mindre än ett dygn, med minimalt med sömn i bagaget är jag nu hemma igen efter en alkoholfylld Tysklandsresa.

Nu ska jag hosta ihjäl mig och sova ungefär tusen timmar, om det nu fanns så många tills det att jag börjar jobba...

Jo förresten, körde världens härligaste bil ner till Tyskland, en Opel Signum -03. Pigg som fan och riktigt smart! Me like.

Hejdå Sverige

Nu bär det snart av neråt landet... Johan står i duschen och jag käkar en liten minipizza, tror nog att jag hade hungrat ihjäl annars! Kvällen på Statt var ganska långtråkig, fanns inte mycket och göra. Satt och hängde i båset och gnällde lite över det ena och det andra. Lite trött i huvudet är jag också, efter att ha kört närmare 30 mil redan idag... Men det ska nog gå bra, andra andningen på gång och sen är det bara att gasa!

Godnatt Sverige, imorgon är jag i Tyskland!

RSS 2.0