Måndag

På måndag blir den här lilla kvinnan montör igen, och som hon har saknat det! Börjar med två nätter och sen rullar det på!
Hejja pangpang!

Studenthälsningar

Blev lite nostalgisk när jag såg bilderna på Emelie i hennes studentmössa, och fick för mig att kolla vad det står i min från förra året. Haha, jag fick mig några goda skratt ;)

Typ så hittade jag en kuk som nån målat, jag antar att är Linus, och sen en hälsning från Daviz, "Hör av dig när du är singel, 07**********" Hahahha... Klockrent :)

Hejja Emelie!

Nu tar du studenten snart, min syster! Du har varit jätteduktig och jag är stolt över dig!


Black

Svartsjuka (svart i betydelsen svår, allvarlig) är en mindervärdighetskänsla, jämfört med någon annan och där det finns ett element av kärlek och attraktion i känslan till den andra personen.

Svartsjuka var ett populärt tema i grekisk mytologi.

Kan också beskrivas som en stor svart mask inom dej som äter av ditt hjärta.

Känns bra att inte lida utav det där iallafall :)

Saknar

Jag saknar Katarina. Jag saknar våra kvällar när vi satt hemma hos henne och Anders och kikade på Lejonkungen. När vi var småfulla på Babar och satt och myste. Åh, saknar. Jättemycket. Jag tycker inte om att tiden sliter isär folk.

Jag är en glad prick ^^

Somewhere over the rainbow

Att det kan vara så härligt att vakna av att man får en puss i pannan, öppnar ögonen och ser en fin varelse i solljuset framför en. Känsla.

Outfit: back in the days



Tänk för ett par år sedan, då sprang jag ju alltid runt så där! Stor sjal på huvudet och udda kläder... Haha, tänk så man kan förändras, och jag har väl Anna att tacka för det mesta :) Tack så mycket honey!



Och så köpte jag nya trosor igår på det GIGANTISKA Gina Tricot i Falun. Sjujävlar vilken size det var på det stället, haha, det tog aldrig slut :)

Har skaffat mig en S-video > Scart-sladd. Funkar kanon och kolla på film dator > TV nu. Och har kopplat in min hejdunderliga Cambridge-system till det också, så det blir lite inlevelse. Sebbe kommit hit om ett par timmar och kikar på 21 eller National Treasure med mig!



...

På något sätt rör det mig inte i ryggen. Jag kan vara hur kort och otrevlig som helst, men jag känner inte av det. Jag bryr mig verkligen inte. Vad har hänt med mig? Vart har känslorna tagit vägen? Känslokall.

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder någonstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

FY FAN



Vem fan lyckas fånga på bild när jag bli antastad av ett jävla äckel på Pitchers? Nej usch vilken slempropp!

Emelie

Imagine me and you,
I do I think about you day and night
It's only right
To think about the girl you love
And hold her tight
So happy together



Söt text, men den kan tolkas som att jag är lesbisk, är jag det? Näää!



Astrid var så fin igår i sin prickiga klänning i gröngräset!





Signe är hajj på det här med datorer :)


Litet barn i stor kartong

Astrid fick en trehjuling idag, men jag tror nästan att kartongen var roligare. Vad tror ni?


Adios Amigos

Efter världens mysigaste natt, som dock inte varade så länge (somnade väl vid 06 o gick upp 09...suck) , ska jag packa ihop mig och Anna och dra till Smedjebacken. Stannar ett par dagar och fixar o mekar med båten. Får se när jag kommer hem... Men vet inte om jag orkar så jättelänge, man får ju inte direkt några sovmorgnar i det huset :)

Jobbade i Kga igår, och skulle köra Pelle till Våtsjön. Körde hem Markus o Johan först, o när vi precis har åkt ur stora rondellen så ser vi en stackars tjej som ligger i diket (vid tre-tiden) så vi stannar o hjälper henne med en ambulans. Jag var väl hemma vid fyra.. Så sent har det nog aldrig blivit förut. Lite läskigt, eftersom tjejen var helt borta när vi stannade, men till slut kunde hon iallafall gå på sina egna ben.

Och vid spelbordet snodde en kille marker från Pelle så dem började bråka, och jag skrek åt dem båda två o sluta. Då blev jag en hora och en nazist, enligt den ena killen. Men hej hopp, varsågod lilla vakt och kasta ut och så såg jag inte honom nå mer ;) Maktmissbruk, mouhahhahhaa

Allt...

...känns så bra!

Åker till brorsan i en massa dagar imorgon. Det kommer kännas. Utan pussar. Uuh... :(

Burnin

I don't think I know you,
don't think I ever will.
Am I in love with you,
Well I don't know still.
It may sound strange
but I'm warning you
I may not be that nice.

Maybe baby
I'm a heartbreaker
heart breaker
heart of ice

Lönehelsike

Ja usch vad sur jag blir. När jag verkligen behöver pengar så har min handledare på Uniflex rapporterat in fel antal minuter jag har rast varje dag, så under en veckas tid står det att jag har haft 60 min rast varje dag, det vill säga 5 timmar rast på en vecka! Helt sjukt, har ju totalt bara haft 18 min varje dag... Så där försvann ett par hundringar på lönen. Ringde henne dock och hon lovade att ändra det så fort som möjligt så troligtvis får jag in de pengarna imorgon eller så kommer det en lapp med de så småningom. Blev ändå ganska glad på lönespecen, för den säger att jag får ut 16 700:- den här månaden, från Uniflex, och så är det ju 4400 från Cherry och lite tillbakabetalning från mammsen. Det löser sig nog det här, hoppas jag. Räkningar på 9500:- kunde dock få försvinna sin kos... Blää. Måste klara mig i två månader på de här pengarna, och det gör mig lite irriterad. Retroaktiv lön är inget o hejja på ... Usch nej. Haha, mycket usch och blä!

Orica-tanterna ska till Sthlm den 5/6 och ville att jag skulle hänga på, men då har jag ju två studenter att gå på . Emelies här i stan, och sedan åka direkt till Ludvika och ta emot Julia, och hur fan ska jag då kunna hinna vara i Sthlm hela dagen också? Äsch, studenten händer bara en gång så jag prioriterar nog det. Och då får jag ju träffa Tonkitonk också, haha... Det var ju ett tag sedan. Lite mindre snö den här gången.

Sebbe, det är fint väder idag ^^



GRATTIS SIGNE PÅ 1-ÅRSDAGEN


Signe Tova Mait
2007-05-22

None



Namnsdagen är över

Då har hela dagen och några minuter mer än en halvtimme gått på min tjugoförsta Carolina-namnsdag. Jag kom knappt ihåg det själv, och det kanske beror på att jag till och från även glömmer att jag heter Carolina. Skumt det där, att man kan glömma av vad man heter.

Det har varit en riktigt bra dag iallafall, om man bortser från det oerhört schizofrena vädret, fy fan, jag har ju blivit knäpp! Ena sekunden är jag, Carrå och Emelie på stan och promenerar, och solen lyser så fint och jag smsar Sebbe och i stort sett tvingar honom att åka Mustang med oss senare... Sen går vi in på cykelaffären, får Carrås sadel bytt och när vi ska gå ut, SHIT, så ösregnar och haglar det och himlen är kolsvart. Vart tog det blå vägen? Vem målade himlen i en ful färg? Äsch, det slutade ganska snabbt och vi gick hem igen. Och när vi stängt in oss i lägenheten började det hagla igen. Konstiga väder!

Handlade idag upp mina sista kronor jag har tills löningen på fredag, och det blir att leva snålt även på den. Måste låsa fast semesterersättning från Cherry någonstans, kommer aldrig överleva juni månad annars... Fan, hatar att inte ha pengar och det har aldrig hänt. Hoppas på jobb i massor i höst, annars vettefan vad jag tar mig till.

I helgen är det nog lite party på fredag som gäller, jobb på Statt på lördag och sen åka till dalarna och fira lilla Signe som fyller 1 år. Eller hon fyller på torsdag men firas på söndag. Lilla knodden har lärt sig gå, så himla roligt :)

Och 1a juni åker jag och Hippo till Tyskland, på en liten roadtrip! Fint för oss!

Nej nu slockar snart ögonlocken på den här lilla tanten så nu ska det sovas. Gnatti!

I can't tell you the truth

Fan fan fan.

I burn the bridges behind me
Can't tell you the truth so I lie
I'm waving at someone behind you



Nu klättrar jag snart på väggarna..

Ge mig ett jobb för fan! Jag klarar inte av att bara gå hemma hela dagarna och inte göra någonting, det tär sönder mig! Och så sover jag bara, och det är inte bra. Jag vill ha nåt att göra, något som motiverar mig att gå upp på morgonen. Försöker iallafall hålla min dygnsrytm någotsånär normal, säng vid 12 o upp vid 10. Det är bra. Sen att jag sover ett par timmar på dagen behöver vi inte prata om!

Tog mig ut och promenerade/sprang korta rundan på Vena idag, och det känns bra. Borde dock göra det oftare, försöka springa lite iallafall varannan dag. Måste bli av med några kilon, dem här gör mig deppig..!!

Sitter o pratar lite med S på msn, det gör mig lite glad iaf för den människan är inte riktigt frisk i huvudet, haha, skrattar för det mesta hela tiden :) Nejmen ja just fan, nu kom jag ju på att det var min uppgift att styra förfest på fredag, om det nu blir utgång. Stress stress, kanske måste måla klart? Jo, det kan jag ägna mig åt idag, och försöka tjata hit Anna så hon kan promenera med mig, Carrå ska ju träna på F&S och Emelie är och sextränar hos Robin.

Måste städa, igen... Men nu har jag faktiskt renoverat och det är därför det är så stökigt, säger vi. Jo, så är det!

Blä blä blä

Huvudvärk och mensvärk och ungefär 2 kvm (wow?) totalt kvar att måla, eventuellt två gånger till tillomed. Men det ska gå, gick ganska så fort. Och vitt blir det, vitt som fan! Och hur jävla ont jag må ha i ljumskarna idag så måste jag ta mig ut och springa, jag får inte bli förslappad nu, ajabaja!

(Och nu hakade min touchpad upp sig, lagomt irriterande?!?!?!)

Igår var jag och Carrå på Pitchers en stund, det var ganska kul, men fy fan vad hockeyhuliganer kan skrika, ännu mer huvudvärk! Peter, Sebbe och deras kompisar var också på Pitchers så vi satt med de ett tag, men det slutade med att jag satt med en hel tuggummipåse i munnen, utan själva påsen då, men usch, aldrig tuggat så mycket, haha. Åkte hem med Emelie som kom från balen vid 00-tiden. Däckade i sängen ganska så direkt, men vaknade av en massterrorisering av sms vid halv-tvåtiden. Hata när det är fel på mobilnätet, mitt liv blir fuckat!



Jag har ett litet orosmoln inom mig... Usch vad jag har krånglat till allting, o snärjt in mig. Tror att jag börjar förstå hur det känns att bli ihjälkramad av en orm, man kommer ingenstans...

Renovering del 1

Jo men hej. Det gick ju bra. Efter tjugo minuter av bankandes och skärandes i den där jävla köksbänksskivan, så snittade jag typ av mig halva knogen. JÄTTESKÖNT, eller inte! Nu har det dock läkt ihop och jag fungerar som vanligt, men den här bilden kan vi se som DEL 1 i min lilla renovering...



(och förresten, det är iallafall ungefär 10 pers som läser min blog dagligen, VART ÄR KOMMENTARERNA?!?!)

Hoppla pålle!



Jag har ridit idag! För första gången på typ tio år! Herregud vad underbart det var! Nu måste jag bara hitta nån häst o rida på hemma också, hiihih...!

Hej Erika sju år och hästjej!



Fryser!

image62

Konversation med Astrid 2,5 år gammal

Stefan: Vad heter din mamma?
Astrid: Rebecka....Karlsson!
Stefan: Vad heter din pappa?
Astrid: Stefan...Funke!
Stefan: Vad heter du?
Astrid: Astrid...Funke!
Stefan: Och vad heter din syster?
Astrid: Signe....Mannen!

Röööd

Nej blir det inte rött snart så blir jag tokig. Fan också :( :( :(

Dubbelt upp!

Med nybakta scones och en latte i magen ska jag ju nu ut och springa samma runda som igår, fast dubbelt upp! Fram och tillbaka på stigen..! Jag kommer att dööö med min dåliga kondis! Håll tummarna! :)

Plantera träd och hoppa över rötter

Nu är man stationerad vid köksbordet på Furbovägen 5, där jag ska vara i några dagar. Ungarna, brorsan o hans tant sover. Tror jag. Det är tyst iallafall. Imorgon blir det en aktiv dag. Upp vid åtta, äta lite frukost, sen när brorsan kör iväg Astrid till dagis vid nio ska jag ut och springa min lilla favoritrunda igen, Furbo - Marieberg via "tomtebron" och "tomtedörren", där jag jämt lekte när jag var liten. Gamla minnen kommer tillbaka när man springer förbi dammen där vi badade i skogen, "rosendalen" där vi lekte med den gyllene sanden och gömde oss bland rosenbuskarna. Oh ja, det var tider det. Nu finns inte ens den där bäcken kvar som vi lekte i. Det är tragiskt.



Sen ungarna somnat har Beca bakat en kaka och jag har varit lite halvsocial med henne vid köksbordet och sen gick vi ut och planterade hennes födelsdagspresent i form av ett plommonträd. Har kånkat på fyra jordsäckar á 50 liter och det var inte så jävla lätt, otympliga påsjävlar. Men skönt att komma ut lite, och jag fick mina dagliga minuter av att stå på händerna. Nu är det bara lite sit-ups och utfall kvar sen kan jag gå o lägga mig i soffan där uppe.

Jag älskar verkligen min familj, och inte minst sagt mina gudomliga brorsdöttrar. Signe är så jäkla söt, även fast hon ser lite sne ut, men det går framåt. Snart fyller hon ett, men hon har inte en tanke på att vara ute o gå, utan hon sätter sig hellre i leksakskorgen o spekulerar:



Nä, sit-ups o utfall var det ja! Sen ska jag sova, blir en tidig morgon imorrn... O så kommer mamma på besök. Puss o kram så länge!

Åka båt?

image59

Jobbade igår och var hemma vid halv fyra-tiden. Nio i morse ringer ovanstående och frågar om jag är i Stockholm och ska åka båt med honom. Jaha? Han har aldrig ringt förut, och så ringer han och frågar, OM VI SKA ÅKA BÅT?!?!?! Jahaja... Det kanske är så man gör på Tynningö? Haha...

Fixarfrasse

Då har jag kodat om bloggen litegrann nu då. Lite mer personlig känns den, men jag är inte riktigt nöjd än. Försöker få hem PSCS3 så att jag kan leka lite också.

Nej nu är det för fint väder för att sitta inne. Ska gå och säga upp mitt gymkort och sen gå runt på stan och leta jobbkjol! Orka jobba i byxor :P

Tonight: Zäta

Vila i frid Johan

Nu har det gått åtta månader och den person som jag knappt visste om att han existerade, dog, som en släkting till mig. Mamma är tre- eller fyrmänning med hans pappa vilket gör oss till sysslingar.

Det gör ont i mig att läsa om honom, även fast jag aldrig träffat honom. Usch... jag avskyr döden.

http://www.dt.se/nyheter/smedjebacken/article307893.ece

To live in our hearts, is not to die.

Kakbak

Det här kommer inte sluta bra. En kvart kvar i ugnen för kakan och jag har i stort sett redan ätit upp all glasyr. Galet vad gott det är, färskost och florsocker. Åh my good. Men nu får jag försöka hålla lite på det ;) Ska iväg vid fem till Sigma och ge det till gubbarna. Hoppas bara att ingen missar mig för att de äter ute eller nåt sånt... Hehe. Sötisfarbröderna!

Grattis Mattias, 31 idag!

För ett år sedan var han den jag och Anna tillbringade absolut mest tid med, nu pratar vi inte längre med honom. Det är tråkigt, för många roliga stunder att minnas har vi tillsammans. Just den här dagen och vid just den här tidpunkten, lockar vi håret och sminkar oss hemma oss Puffen för att överraska Mattias. Med ett spår av underkläder i hans hall, romantisk musik på hög volym och levande ljus överallt och två blonda "teens" i sängen, nakna i svarta spets-hipsters med chokladsås, gelehallon och vispgrädde över hela kroppen, kommer han hem från Shanghai... Ibland kryddar man till folks födelsedagar lite extra.

Och här ligger jag i sängen, med trasigt kyl och frys och en flaska rosévin som väntar. Men är inte ett dugg pepp på någonting.

image52

Och där på armen ser man ett av FYRA groteska blåmärken som jag har på armen efter Markus i måndags. Uuh. Jag ser ut som ett offer för hustrumisshandel.

Imorgon ska jag baka en kaka och åka med till mina gubbar på Sigma, som jag saknar jättemycket! Ååh!

Learn to crawl

me, I never keep any secrets from myself
I think I like the shame
just to say the words to the ones that I've hurt
it kills my pain

these are my hands
that have touched another man
these are my feet
that are drawn to the quick sand

I'm not the one you think I am
I'm not the one you need
I'll only make you bleed

Kalas på landet

Nu borde jag verkligen hoppa in i duschen, om jag ska vara helt klar med det jag ska innan två-tiden. Då ska det skrivas kontrakt på Proffice för sommarjobbet på Orica. Känns riktigt nice! Hej hög lön!

Efter kontraktskrivningen åker jag uppåt landet, först kör jag hem Anna från jobbet och in till Bångbro och sen glider jag vidare till Smedjebacken där det hålls födelsedagsfirande för Rebecka som fyller 31 (!) år idag...! Sen blir jag kvar i Dalarna tillsammans med Anna i Falun tills på söndag eller måndag, och en tur till Sågmyra ska vi hinna med också. Blir nog en riktigt härlig helg. Och joggingsakerna SKA med :)

Igår promenerade jag 200 meter hem till Carrå och fick mat, och det var hejdundrandes gott! Och på vägen dog min mobil, och jag trodde absolut att det var mamma som talat in ett mobilsvar, men tji fick jag, för det var HOMAN! Åååh vad glad jag blev, massor med glad till och med. Han ringde lite senare o vi pratade om allt möjligt. Åker nog dit snart!!!

Nej nu måste jag verkligen duscha. Hej hopp, hörs från dalarna!



Fjortistema på personalfesten i tisdags

Och förresten, i onsdags kväll hade min kära vän Anna öppnat fönstret när jag sov och när vi kom hem efter majbrasekikandet så hade kattfan rymt. Jag gjorde en polisanmälan som jämt när mina jävla katter rymmer, men det behövdes inte så värst länge. Igår ringer Emelie utifrån IKEA o säger att de hittat katten. VID IKEA! 1,5 mil härifrån... CP-katt att  gå så långt på mindre än ett dygn, o vem låter en katt åka snålskjuts?


Rickard!


RSS 2.0