Likström.

Tjoflöjt, inte skrivit på ett tag nu, och sist jag gjorde det verkade jag väl ganska positiv, eller hur? Eller var det blandat?
Jag har iallafall gjort en massa konstiga upptäcker sedan sist, om de är positiva eller inte vet jag inte. Har verkligen ingen aning.

Allting börjar iallafall med förra helgen, då jag jobbade i Karlskoga. VÄLDIGT positiva reaktioner från M, som jag inte hört nåt ifrån på säkert flera månader. Tror nog det var WFC-galan den 1a december sist... Allting var iallafall på hans initativ och det gjorde mig jätteglad. Fick mig några nattliga pussar, massa goda kramar och sen var det dags att åka hem. Och baby, jag lovar, vi ses snart igen... Nyktert till en början, sen får vinet göra sitt... Blir dock svårt att slå den natten vi hade med varandra sist, men vi får försöka ;)

När jag kom hem den lördagsnatten, efter jobbet, är Elin, Anna och Emelie hemma i min lägenhet. Det var här jag gjorde en utav mina upptäcker, och det är att Anna alltid kommer att vara min absolut bästa kompis, i alla kategorier. Det finns verkligen ingenting som slår henne. Hon är aldrig negativ mot mig, klankar aldrig ner på vad jag gör eller vad jag säger, utan är bara ett enormt stort stöd mot mig och finn där i alla lägen. Elin och Emelie är också världens bästa kompisar, men på sina egna sätt. Jag älskar dessa tre tjejer mer än något annat, bara för att de alltid får mig att orka klara av vardagen efter allt som hänt.

I veckan har det skett de mest konstiga sakerna, jag har haft asont i ryggen efter kryssningen och bara fått mindre och mindre respons från O, vilket gör så jävla ont för han är verkligen allt jag någonsin letat efter. I lördags får jag ett sms som säger att han anlänt i Örebro, vilket borde betyda att han iaf skulle vilja träffa mig en snabbis, första gången på två veckor... Men nej, inte ett ljud ifrån människan. Problem problem, jag orkar inte ens bry mig längre. Det kommer bara bli skit av alltihop ändå, och ännu en gång så orkar jag inte med det. Fy fan säger jag bara, sluta lek med mig!

Jo, i lördags, då var jag, Anna, Carro och Emelie i Karlskoga och festade som fan, ja fy fan. Och jag snusade, och det var ännu mer fy fan. För HELVETE vad jag spydde, haha... Så går det när man ska ragga och verka cool och liksom, ja, ligga på samma nivå som killen i fråga. PINSAMT. Jag skäms ihjäl... Verkligen. Bläää. Och så ska jag jobba där i helgen.... :) Lyckat Funke.

Men jag hoppas på att få träffa M nästa helg kanske, det är lönehelg och han är nog ute o slirar. Jag har saknat honom. Mycket. Kanske för att han är så jävla dum i huvudet som han är, haha... Men men, jag är ju dum o naiv så jag kan väl lika gärna krossas av honom ännu en gång.

  

Å förresten

Min garderobsblomma har fått tre nya "pinnar", jag är helt stolt!!! Aldrig har jag lyckats med att få en blomma att utvecklas o liksom bli mer än vad den var när jag köpte den, snarare liksom fått den att dö... :P

Å förresten, varför har posten gula bilar? :D Jo för att kunna dela ut posten såklart

Brysselkål!

Jo men tjena, kanske dags att bli seriös? Haha, ja kanske..!

Jag har nytt jobb sedan två veckor tillbaka. Maskinfuckingövervakare igen, men det är okej. Lite varmt att smälta gummi hela dagarna iofs, men det är pengar. 119:-/tim + skifttillägg + OB varannan vecka. Får väl funka. Slipper ju pendla också... Men inte fan hindrar det mig från att ta bilen... Lata jävel. Och idag kallade jag bögen på jobbet för macho och muskulös... Kanske inte så smart :P Han lyste som en sol, eh... O förresten, han ÄR bög, inte bara jag som har förutfattade meningar.

I fredags partajjade jag o Emelie i kumla och fy fan, var ös som vanligt. Fick tillomed åka med en polis hem, hehe.. Iofs var han civil och hade vanliga kläder men still a cop. Tack för att du finns i mitt liv, Olle! :) You make me wanna lallalalaaaa...

Sen på lördagen åkte vi till smedjebacken och vaktade Astrid och Signe hela natten för bror o beca skulle på fest. Det gick hur bra som helst och jag är fan stolt över hur bra jag kan ta hand om de där två, hehe... Å hur mysigt var det inte att ligga med Signe i famnen klockan fem på söndagsmorgonen o höra när hon tuttade välling. Ååh, gosmysgaletmycketkärlek!

Jag har förresten börjat kolla på en resa till Bryssel för att hälsa på Homan... vi har ju pratat om det jättelänge o nu när jag har lediga helger känns det som en trevlig idé, och det var ju fan billigt. :)

Nu är det bara tre dagar kvar, för på söndag kväll åker jag, Elin, A-C och Emmelie till Åbo och festar arslena av oss, fy fan vad ös :)

An Angel



Energin är som bortblåst. Jag vill inte mer. Jag vill vara ensam livet ut för jag förtjänar tydligen inte lycka.

Den här musiken går rakt in i mig. Stärker mig från insidan, ger mig någon slags livsvilja. Den får mig att sväva.

JAG ÖVERDRIVER

Haha, uuh vad irriterande jag är. Paranoid deluxe.

Jobbar nästan tio timmar idag, imorgon och två dagar till.

Tonight is the night

Tonight I gonna make it up to you
Tonight I'm gonna make love to you
Tonight you're gonna know how much I missed you, baby
Tonight I dedicate my heart to you
Tonight I gonna be a part of you
Tonight you're gonna know how much
I miss you
And I miss you so

Ångest



Ångest av saknad eller är det bara för att det är tidig morgon? Jag vill inte vara ensam längre, jag vill ha någon. Någon nära... Och jag vet vem mitt "offer" är också, men det känns inte som att det går så värst vidare mycket framåt.

Just nu är det för jävligt. Inte haft den här känslan på länge, och så just nu, just idag, när jag ska börja på nytt jobb kryper sig känslan på. Svedan i magen, skakande händer, ångest i hela kroppen. Känslan av att känna sig tom och övergiven smyger sig på ännu en gång. Sist var det när pappa dött... Kan det Jonas berättade igår har värmt upp känslan inom mig?

Brukar inte må så här på morgnarna över huvudtaget. Brukar mest vara på kvällarna när jag funderar över saker som jag inte kan få ur huvudet. Men just nu, faaaaaan säger jag bara. Men kände jag likadant när jag skulle börja i Gyttorp? Svimmade ju på jobbe då så jag antar det. Minns inte. Hoppas det blir en bra dag iaf.

Nej jag måste förtränga det här, Jag måste. Måste måste måste.

Jag älskar dig Pappa.

Gårdagen innehöll lite party men det var inget vidare. Han var ju inte där, vilket jag hade velat. Men men... Får vänta till på fredag.

Jobbelijobb



Då har jag jobbat på Cherry två kvällar i rad, rekord sen i oktober ta mej fan! Men konstigt nog har jag haft det riktigt roligt, Kumla i fredags och Frimis igår. Ge mig mer pass! Just ja, har tre stycken i mars... Hehe.

Resumé

Det har hänt ganska mycket senaste tiden men jag har varit seg på att rapportera.

Så, den 15/2 var jag i Stockholm med Anna och myste. Spolade ner min telefon i en toalett på T-centralen innan jag skulle åka hem, lyckat. Vara bara att punga ut med 4000:- till en ny mobil, med en plånbok som inte är det fetaste direkt. Aja, jag är nöjd med köpet och det är huvudsaken.

Slutade jobba på ORICA i fredags morse, och på måndag börjar jag på Trelleborg Sigma, som tillverkar gummidetaljer. 2-skift och i stort sett samma lön och jag slipper pendla. Skönt som tusan. Har bara 1 km till jobbet så det blir till att cykla!

Nu var jag ner i tvättstugan och hämtade tvätt och skrivmotivationen försvann typ. Men jag kanske skriver sen? Ska jobba på Frimis ikväll så jag kanske kläcker ur mig nåt efter det. Brukar inte vara så värst trött efter jobbpassen...

Å förresten, nu är jag utbildad "truckis", som Kristoffer skulle ha uttryckt det. Haha, status. Och nej, jag är inte bitter.

RSS 2.0