Öronpropp?

Pratade nyss med brorsan, allt har gått bra med Signe på operationen! Innan var de ju oroliga för att hon skulle vara döv, men nu hittade de orsaken till att hon inte hört nåt förut; stenhårda vaxproppar i hörselgångerna som läkarna fick ta ut med en liten tång och så var hon tydligen hårig som en gammal gubbe i öronen, haha. Men nu hörde hon betydligt mycket mer än innan operationen. Hon verkade dock ha ont i läppen, vilket är förståerligt, men de hade ändå fått ett litet leende från henne! :)

Astrid är hos mormor Barbro nu tills att de kommer hem från Uppsala imorgon, och de hade haft ett litet bråk idag. Men när Astrid var ute och gick med moster Julia hade hon varit fullt medveten om bråket och sagt "Astr, morr, bråk, astr ledsen!", haha, sötungen :) Hon hade även berättat i måndags när de åkte till Uppsala vad de skulle göra med Signe "doktor laga sy signes läpp!". Hon är ändå inte ens två år, så jag tycker att hon är jätteduktig, verkligen! Faster kan inte vara mer stolt!


Före


Efter

Signe Tova Mait

Idag ska min lilla ögonsten till brorsdotter opereras. Får se hur jag klarar av att jobba, kommer inte kunna tänka på annat än att Signe är sövd och de håller på och skär i henne. Jag kan inte låta bli att vara orolig även fast jag vet att det är en så lätt operation, och att det till hundra procent kommer att gå bra.


Faster älskar dig gumman!


Sista förmiddagen idag, sen väntar två eftermiddagar och till slut nätter hela helgen. Skönt att få sova lite imorgon, inte sovit mer än max fyra timmar nu dessa två senaste dagar. Jag är så slut... Och idag ska Elin vara i packen och lattja runt så jag får stå själv vid maskinerna utan min lilla tösabit. Tråkigt. Får hetsa på Emmelie och A-C istället, haha...

Hade ett hyfsat seriöst samtal med E igår. Inte för att jag vet om vi kom fram till nåt bra, men det jag har velat säga länge kom fram iallafall och det är jag nöjd med, känns som en lättnad. Men om dåren blev nöjd över vad jag berättade det var ju en annan fråga.

Idag har jag förresten inte ont på några konstiga ställen, och det känns bra! Men om jag fick återuppleva lördagsnatten igen skulle jag fanimej gärna ha ont igen, hoho....

Dags att gå till Lövstahallen för att åka till jobbet! Tjoflöjt!

What's wrong? I can't feel anything...

Jag kanske inte borde känna nåt, eller så borde jag det. Eller så har jag bara lärt mig att ignorera känslorna tills jag har något stadigt att grunda de på? Jag vet inte riktigt heller om jag hoppas på någonting, det känns som att jag hoppats för mycket på den där mannen redan, men om jag har tolkat allting rätt nu så är allting lite mer positivt nu. Jag hoppas, eller egentligen inte det heller... Jag orkar bara inte bli sviken igen. Allt är bara ett stort virrvarr.

Elin berättade en massa saker för mig som hade hänt i lördags, jag förstår verkligen ingenting, jag brukar aldrig få black-outs men tydligen hade jag ett par stycken. En av de mindes jag när hon berättade om det...

Jag: Men såg du hur han såg ut överhuvudtaget?
Elin: Ja, jag hånglade ju med han!
(Extremt förvånad blick på mig)
Jag: VA?! Varför då?!
Elin: Men Erika lilla, vi hånglade ju alla tre samtidigt!

Haha, jag mindes verkligen ingenting utav det där förrän hon berättade. Den där kvällen ger mig sköna känslor i magen och det gillar jag. Allt var liksom, eh, inte perfekt, men det var bra, bra som tusan. Och om man nu ska tolka allting som hänt runtomkring så är det ännu mer positivt. Hihihih... Iiiih... Fjoortis dooh!

Och så höll jag ju på att bli av med körkortet idag. Vilken jävla tur jag hade... När jag och Johanna precis kört över Hertig Karls Allé kommer den där blonda bruden i BudBilens Mazda 3a och jag säger till Johanna att hon alltid rejsar med mig, o jag börjar gasa lite. Slår en kik mot busshållsplatsen på högra sidan före bron över motorvägen vid Varberga, men ser ingen polis där. ("Man ser bara en man som står vid busshållsplatsen", som Johanna så fint uttryckte det). Men oops, när jag kör i 80km/h på 50-väg så står piketbussen där, med poliser som kollar hastigheten. Sån jävla tur hade jag att de redan tagit en trafikant.. Apuuh. Aldrig mer köra för fort.

Nightshift

Så, igår gjorde jag och Elin Karlskoga osäkert. Hängde i baren i stort sett hela första timmen och jag drack väl kanske lite väl mycket, men var ändå precis på gränsen till nykter-onykter, bra fylla alltså. Vid kvart i tolv kommer Stefan och Robin och då blev det lite goselimyspys, hehe. Elin ska gå på toaletten och bestämmer mig för att gå tillbaka till baren. Och vem står inte där i sin randiga t-shirt, om inte M? ("jag tog bara samma t-shirt för att du skulle känna igen mig"). Tog väl ett par sekunder sen kysstes vi lite, och sen drog vi därifrån och hem till honom. De som känner mig vet nog vad som hände. Det sades väldigt mycket bra saker och allting var överhuvudtaget väldigt bra. Kanske inte så bra dock att jag kanske fått honom vräkt utav mina skrik... Men men, ska han ha sex på balkongen så får han fan skylla sig själv, jag hade varnat honom... Haha.

Sen vid två-tiden promenerade vi tillbaka in till stan för han skulle köpa sig lite pizza. Utanför pizzerian stannar vi, kysser varandra litegrann sen går jag tillbaka till Statt. Sitter utanför och väntar på Elin och Robin som står i kön till garderoben, och till slut kommer de. Det var som att se ett ljus för jag hade typ somnat där i stolen. Vi åker med Robins kompis tillbaka till Örebro och någonstans på vägen var jag tvungen att stanna och spy. Kanske därför jag inte mår så dåligt idag? ;)

Nu har jag faktiskt inte druckit någonting på 13 timmar, det känns bra för jag är inte särskilt bakis. Jag har bara så jävla ont i svanskotan, vad gjorde karln med mig igår? I och för sig vet jag ju det, men det är inget jag sitter o skryter om här :)


PARTY!

Igår var det party i Kumla. Fick höra en del goa komplimanger och goa små vibbar från J fick jag också. Riktigt bra kväll med mycket gott att dricka, och jag lyckades att inte bli så jävla full. Skönt skönt.
Ikväll blir det statt i KGA med Elin! BÄST!

Lyssnar lite på La Bomba och tänker tillbaka lite. Får samma känsla i magen som jag hade första gångerna jag lyssnade på den låten.

"även fast jag är nykter måste jag säga att du är fan skitsnygg.
men det som är frustrerande är att du bara är 19, hade du varit
äldre hade jag inte tvekat en sekund på att dra med dig hem"

(läskiga gubbar :)


Stockholm



Nu har jag sovit ett par timmar sedan vi kom hem från Stockholm. De här dagarna har varit supertrevliga, och Elin är så härlig. Vi åkte hemifrån Örebro vid fyra-halv fem i onsdags eftermiddag, efter att vi tömt ur bilen på kylarvätska och bytt till ny. Vi var framme i Stockholm fem minuter innan planerad tid, dvs 19:25, hehe. Min moster Birgitta och morbror Lars-Olof väntade med supersmaskig middag och massa trevligt snack. Vi kom i säng vid nio-tiden och låg och tittade på film, innan vi somnade vid tio. Klockan tolv vaknade vi båda två och var jättepigga. Jag drog av mig raggsockorna sen kunde jag somna gott igen.

Klockan åtta på torsdagsmorgonen ringer väckarklockan och vi studsar upp ur sängen. Traskar ner i köket, kokar té och äter lite frukost. Upp till badrummet, fixar hår och smink och vid halv tio tar vi bilen till bussen och fyrtio minuter senare är vi på Hötorget. Går runt lite på Drottningsgatan, Kungsgatan och runt omkring plattan och Regeringsgatan. Sen går vi till gamla stan och passerar Lagerhaus på vägen. I gamla stan bestämmer vi oss för en fika, och det blir på Kaffekoppen på Stortorget. Världens mysigaste lilla fik! Där krängde vi i oss varm vit choklad och en varsin jättesmörgås. Det är ett under att vi ens fick i oss någonting, för killen som jobbade där var så jävla snygg, haha, så 26:- i dricks fick han. När vi vandrat klart på stan så gick vi till Centralen och mötte upp mamma och åkte sen till Fridhemsplan för att vara pass-oppare på min mosters affärs VIP-kväll. Vi fixade iordning fat med snittar och Elin var jätteduktig och öppnade typ tuuusen vinflaskor med världens sämsta korksruv, haha. Sen helt plötsligt kommer det inte en mörkhårig kille i en silverfärgad kostym, så jävla het kille, MORR! Adde hette han, var från Katrineholm och jobbar som försäljare för SIR kostymer. Vi pratade ganska mycket och han råflörtade med Elin. Nästan så vi var på väg att hamna på samma fest som han efteråt, men vi satte oss snällt i bilen och åkte med hem till landet istället.

Imorse vid åttatiden gick vi upp igen, och klädde på oss, packade och åkte hemåt igen vid halv tio-tiden. Släppte av mamma vid Brommaplan och sen poppade vi vidare. Bästa roadtripen på länge och SAABen har varit så duktig och klarat sig hela vägen fram och tillbaka. Tack Elin för bäst sällskap!

Imorgon lördag ska vi till Statt och festa, det kommer bli så jävla kul! Längtar som tusan, ska supa skallen i småbitar och bara tycka synd om mig själv. Hahahahaha....

Klassiskt

Emelie tror mig inte när jag säger att jag lyssnar på klassisk musik för att jag själv vill det. Emelie är egentligen inte positiv alls till mig dessa dagar, vilket är jättejobbigt. Jag försöker och försöker, men jag får bara höra att jag gör fel mest hela tiden. Jag känner att jag måste ha så mycket stöd jag bara kan från de närmast mig, för annars orkar jag inte. De enda jag får det ifrån just nu, är dock bara Elin och Eva, tack för att ni finns!

Ska snart åka till jobbet, håller på och lagar lite matlåda, snabbköttbullar och pulvermos, yeah vilken hemmafru jag är. Åkte till Askersund direkt när jag vaknat vid två så jag har inte hunnit laga nåt annat. Men men, jag har redan ätit två gånger idag så hungrig lär jag ju inte bli :)

Den här fem-dagars-ledigheten kommer nog bli den bästa på länge. Imorgon eftermiddag/kväll åker jag och Elin till Stockholm med Schnaabeln, och så ska vi hälsa på min morbor, moster och så mamma som kommer dit på torsdag kväll. Hela torsdagen ska vi spendera inne i Stockholm, på söder och överallt, för Elin har nästan aldrig varit i Stockholm. På fredag morgon åker vi hem till Örebro igen. På lördags-kvällen är det förfest för mig, Elin och Emmeli som gäller här i lägenheten, för vi ska åka till Statt i Karlskoga (Nightshift) och festa järnet! Det kommer bli så grymt jäkla roligt!

Jag har kommit på att Facebook faktiskt är en ganska så bra uppfinning, för man kan verkligen hitta i stort sett alla! Häromdagen hittade jag tillochmed min storebror! Hihih...

Nej nu ska jag gå iväg och möta Johanna för nu ska vi till jobbet!

Rensa hjärnan

Jag måste rensa mig, jag måste ventilera. Jag klarar inte av det här längre, det har blivit på tok för mycket. Alla känslor hoppar hit och dit och just nu äcklas jag bara. S på jobbet som tafsar på mig, E som är världens bästa och M som verkligen är största svinet som någonsin existerat på jorden. E vandrar runt i mitt huvud hela dagarna, men jag vet att han inte borde göra det. För en gångs skull träffar jag någon som jag verkligen tror är världens bästa, sen visar det sig att det inte finns någon som helst chans till att det ska bli nåt mer än bara helt underbart sex en gång.

Jag har börjat äcklas av killar, jag är rädd för dem, rädd för att de ska göra mig mer illa än vad de redan har gjort. Jag mår konstant dåligt hela tiden och vet inte hur jag ska tackla det. Alla säger åt mig att jag ska skita i de allihop, men det gååår inte... fan fan fan. Godnatt.

Mainstream

Uh, vad mainstream jag har gått och blivit då, skaffat mig en blogg hos blogg.se, det är ju nästan patetiskt! Men men, lär väl ha någonstans att skriva av mig känner jag, och det kanske går bra här.

Nu väntar jobb till 22:00 ikväll, och innan dess att vi ska åka iväg om 30 minuter ska jag ha varit upp på stan och hämtat Elin. Känns inte som att tiden räcker till, men jag ska försöka!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0